Home Wie zijn wij Rechtsbijstand Mediation Contact Voor woningcorporaties Voor ondernemers Tarief en kosten

Contractenrecht  -  Incasso  -  Aansprakelijkheid  -  Ondernemingsrecht  -  Huurrecht

Home

Voor ondernemers


Meer kennis van zaken voor minder geld

Tegen een scherp tarief en tegen voordelige voorwaarden biedt Leenarts Juridische Zaken de juridische diensten waar de ondernemer behoefte aan heeft. Wij kunnen de kennis en ervaring van de advocatuur combineren met die van het bedrijfsleven.


Leenarts Juridische Zaken is flexibel, mobiel en betaalbaar. Wij verlenen onze diensten 24/7 vanuit het eigen kantoor of op de locatie van de opdrachtgever.


Wij bieden het juridische ABC voor uw organisatie:


Advies & Ondersteuning

Ons allereerste doel is om uw zaken goed op orde te hebben. De juiste reglementen, op maat gemaakte statuten en richtlijnen voor de interne huishouding naast correct geformuleerde contracten met leveranciers, afnemers en partners. Zo worden misverstanden voorkomen. Wij streven naar overeenstemming. Overeenstemming met wensen en mogelijkheden.


Bemiddeling / Mediation

Is er toch een verschil van mening of een conflict, intern of met derden, dan kunnen wij u bijstaan met de aan ons kantoor verbonden NMI-registermediator. U kunt daarbij denken aan meningsverschillen met werknemers en zakelijke relaties. Ook conflicten met huurders, aannemers of de overheid komen voor mediation in aanmerking.


Rechtsbijstand

Komt het toch zo ver dat een verschil van mening aan een rechterlijke instantie of arbitrage wordt voorgelegd, dan hebben wij de ervaring en kennis om u bij te staan voor kantonrechter, bestuursrechter, huurcommissie en arbitragecommissie.